Thursday, December 30, 2010

Tanjung Balau, Kota Tinggi


Lepas ke Desaru we olls terus ke Tanjung Balau pulak..
Dekat Tanjung Balau ni ade Muzium Nelayan..tapi tak singgah pun..
Just pergi ke tepi pantai nak tengok batu-batu yg byk bertaburan di tepi pantai..hehe..

Dah nak Maghrib, air dah start pasang, ombak dah mengganaskan diri menghempas pantai.

~ curious dgn lubang ketam & seronok korek lubang nak menakut2kan anak ketam yg comel ~


~ mmg byk batu ~


~struktur pasir yg beralun~


~ corak yg cantek @ sekeliling lubang ketam ~


Ramai yg camping dkt sini . . .
Macam best je dgn angin yg sepoi2 bahasa . . .
Aman, damai & nyaman . . .



4 comments:

Syahira~ said...

akak pandai ambek gmbar..
cantek sesangat gmbar...
orgnya pun cantek kan? =)

MAMASYAZA said...

akak penah sekali sampai kat desaru, best gak tempatnya

afraliza said...

Syahira~: haha..tq2..org yg bese2 je..kalau akk cantek dah lama akk jd artis..huhu..

afraliza said...

MAMASYAZA: ohhoo..a'ah best tmpt dia..

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...