Followers

Saturday, December 18, 2010

Lancer from My Boss (Part 2 & Last)


Continued from the last entry . . . 
Here I'll show u the new baby from my Boss . . .
Layan pic dulu . . .


 . . . with red Lancer . . .
. . . Lancer pembakar semangat so that I akan bekerja dgn lebih tekun lagi . . .


 . . . Hasrina Md Udin & Amirzalina Abidin . . .
 . . . anak2 Uncle2 Din . . .
. . . dua2 Ina . . .



Lancer yg my Boss bagi bukan color merah . . .
Tapi color putih bersih mcm dekat last entry tu . . .


. . . jeng . . . jeng . . . jeng . . .
.
.
.
.
.

 . . . Here the Lancer . . .


. . . perghhh . . .
. . . muncung yg tajam . . .

Memang terbaik dari ladang . . .
Best pakai Lancer ni . . .
Dulu I tak suke pkai pen bermata tajam . . .
Tapi since guna this Lancer . . .
Takde kata tak suke . . .
Dah ok . . .

ps: takde maknenye my Boss nak bagi Lancer sejibik dkt employee dia yg suke berjimba2 & berpoye2 time bekerja . . .
Keh3 . . .


Someday . . . maybe . . . wink2 . . .



12 comments:

NoRMa aZurA iSMaiL said...

hahahha...pandai wat lawak noo...mana taw, murah rezeki..skali, betul2 dapat...

aNa d'sKoDenG said...

huhuhu..baru nak resign..nak keje ngan ur boss plak td..wakakakka...mana tau dapat sejibikkk lancer.

Arifah said...

Hahahah..kak af ni sokmo buat gimik. Sy ingat nk berenti jkr ni, nk keje ngn boss kak af gk..hahahhaahhah

alina neko said...

perlu blaja wat entry gimik cam akak~ hehe~ sungguh menarik~ sesape pun sure tertipu nie~ XD

p/s: jgn la tulis name pnuh~ huhu~ maluuu~~

afraliza said...

NoRMa aZurA iSMaiL: haha..bukan lawak le..betul2 tu..nama pen tu Lancer..my Boss yg bagi..kete2 tu selingan je..keh3..

afraliza said...

aNa d'sKoDenG: jgn resign membabi buta..haha..mana tau bile you resign x-Boss u pulak provide Lancer kat employee dia..

afraliza said...

Arifah: haha..gempak sgt kah? wey chepah, sanggup nak benti jkr pasal sebatang pen..udahle..tak berbaloi2..cettt..

afraliza said...

alina neko: coincident la..Lancer..I tak ckp pun Lancer tu kete..berpijak di bumi yg nyata (proud with ur name~nak malu buatpe?)..

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

erm..agak agak lancer merah saper la yg jadi mangsa jadik model tak berbayar tu yer..hehhhe.apa2 pun dua2 lancer pun cun

YOUsoF said...

Hehee.. tak dapat lancer merah lancer putih pun da okla kan.. ;D

*Moge boleh jadi best employee..

afraliza said...

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: ntah le..sape punye la jd mangsa..main balun aje..

afraliza said...

YOUsoF: yup..syukur alhamdulillah..