Followers

Wednesday, December 22, 2010

I Like Him


Wowww . . .

He is sexy . . .
He is smart . . .
He is strong . . .
He is tough . . .
He is handsome . . .
He is masculine . . .
He is gorgeous . . .
He looks clean & tidy . . .

He is a predator . . .
He loves fresh flesh very much . . .
He can hurt anybody even me . . .
I can't stand with it . . .


Whatever it is, he is my favorite animal . . .
Ngeh3 . . .


10 comments:

n@m@n said...

aummmmmm...first dengar ada org suka makhluk comel ni..hehe

Entri terbaru chekgu

Blogging-Ada yang lagi penting selain trafik dan cek nuffnang

Fyzal said...

larhhh... harimau bintang ke.. hehehehe.. ini kalau bela kat rumah.. boleh gak dia tlg tgk2 kan rumah kan? hehehe.

aizuemi said...

nk bela sekoq.. syok gak..

♥e'in♥ said...

mak ai.. menakutkn je..

afraliza said...

n@m@n: saya la tu kan cekgu? hehe..

afraliza said...

Fyzal: yes..nak apply licence nak bela ni..x sabaq ni..

afraliza said...

aizuemi: jom kite bela beramai2..

afraliza said...

♥e'in♥: dok eh..comel ape..

aizuemi said...

buley.. hg amek sekoq, kami amek sekoq.. jgn hg bela minatang yg ada dlm blog kami tu sudah.. ahahahha~

afraliza said...

aizuemi: hakhakhak..x hengen I nak bela menatang dlm ur blog tu..