Thursday, December 30, 2010

Sunyi & Sepi Lagi


Since Zawiyah Hanim dah move ke Engineering Office @ FAB 3A, GATE A hidup yg dilalui terasa sunyi & sepi . . .
Takde lagi org dtg meriuh rendahkan keadaan . . .
Dah takde lagi bau2 busuk stoking yg mencengkam kalbu & lobang hidung . . .




Dan since sign kat atas ni diletakkan oleh Alina, semacam ramai yg sudah memahami . . .
Terasa aman & tiada gangguan emosi semasa bekerja dgn tekunnye . . .
Lama2 dah rasa semacam tak best je . . .
Dah takde selingan . . . hehe . . .
Terasa diri ni macam kerek je nak letak2 sign yg macam tu (it's ok utk kesenangan diri sendiri) . . .


No comments:

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...