Followers

Sunday, December 12, 2010

Panas Telinga


Dok bergayot kat tepon lelama mesti rasa panas telinga..
Then terasa taik telinga mencair..kalau banyak mesti dah meleleh2 keluar..hehe..


Tapi telinga I panas pasal kata2 org time pergi kenduri Aqiqah Zaid, my kazen's son tadi..

Mendengar suara2 sumbang my relative..

Cik Kiki (bkn nama sebenar) : Haiiii, Betty! (my mum-bukan nama sebenar) Senyap2 je ye dah nak menantu..Tunang pun senyap2 je tak jemput pun..

Me (dlm hati): Aik??? bila masa pulak my sis bertunang??? Just dirisik je ... Bertunang tu buat sekali dgn nikah nanti lah makcik oiiii !!!

Adoiii...
Dimanakah silapnye ???
Misunderstanding, maybe ???
Or my parents yg tak inform betul2 ???
My parents pun satu, len kali ckp tu biaq betui...biaq jelas...
Jangan menidakkan pun tidak @ mengiakan pun tidak...

Patutlah mereka2 mcm tak suke dgn kitorg coz menunangkan my sis tanpa menginvite diorang . . .
Patutlah mereka2 seperti menjauhkan diri je . . .
My feeling time berada kat event tu . . .




No comments: