Followers

Wednesday, December 15, 2010

Mulut Longkang


Kat opis tadi I kene scan color for A3 size dwgs . . .
Scanner biasa de problem xleh nak scan . . .
Then pergi kat Doc Ctrl Room . . .
Mintak tlg adik tu scankan . . .

Me: Tolong scan . . .

Suara jengkel: Scan sendiri ye (sambil pandang dinding) . . .
Looks like she's got  a PMS . . . haha . . .

Me: Perghhh!!! panas telinga ni (makan dalam) . . .
Eh?? pehal pulak? Bukannye I mintak tolong dkt ko pun!!!
Rasa nak cili je mulut Sis W***** ni . . .
Terasa sgt wehhh kene sound dgn that lady . . .

Rasa mmg kata2 tu ditujukan khas buat I . . . coz dia ckp after I habis ckp dgn adik tu (nama taktau ~ x smpt berkenalan) . . .
Nak je balas . . . tapi x boleh coz nnt I akan gaduh (serious ni) . . . that's why la kalau de terasa hati I syp je . . .

My good first impression 'bout her totally gone . . .
I sgt memuji dia yg dia ni baik tapi hari ni dia dah menunjukkan belang . . . takkan tak nampak I? takkan dah tak igt I . . . ko yg selalu hantar PFIN @ me before . . .
Sungguh I tak sangka . . .
I menjadi sgt benci dgn that lady!!!

That's the 1st time I ask him for help . . .
Bukannye I nak take thing for granted . . .
I know the limit & I never do that . . .

Yg ko jeles sgt tu kenapa?
Korg bknnye buzy sgt pun . . . dah terang2an berfacebooking time kitorg dtg . . . (ehhh . . . always~noticed since before) . . .


Org yg terlibat: FLUOR & anak tiri . . .


12 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dari hint tu mesti nama dia wahida kan?? sabar je la.. bising pun tak guna sbb org akan pandang lekeh pd kita yg bergaduh hal remeh temeh

pelik2perfect said...

sabor jela af...nama enteri pun molot longkang...haishhh...jgn dilayan org mulut jaat nih..kang kita lak jadi jaat...kan3...

MAMASYAZA said...

kat ofis akak pun ada gak yg mulut camni. maleh aje nak gaduh, tak mo bising2, diamkan ajelah. tp dlm hati tuhan aje yg tau

afraliza said...

THE LEKAT LEKIT STORY: wehhh!!! bukan3..jgn buat spekulasi..wahida is my sis' name..

afraliza said...

pelik2perfect: haha..tq2..dah bersabolah tu..mmg btol klau x dikawal kite yg jadi jahat..

afraliza said...

MAMASYAZA: oooo..akak mesti dah kene..haha..mmg dlm hati tuhan je yg tau..org yg pnh kene pun memahami..

nora said...

mana2 pun ada org yg macam ni.. apa ntah penyakit org yg mcm ni!!!!

afraliza said...

nora: yup...kene get reeady mental & physical...

Shafika Syuhada Rosli said...

bila 'budi bahasa budaya kita' hanya sekadar lagu .

afraliza said...

Shafika Syuhada Rosli: sedey2..sob2..maybe diorg takut dipergunakan..tapi salah tempat daaa..

aszzxena said...

nope. she is sick.

afraliza said...

aszzxena: ooopppsss!!! just know..org yg dah pernah kene je yg tau..now i know what u feel..hurmmm..