Followers

Friday, December 3, 2010

Bengang dgn MPAG


Pagi td I pergi KWSP . . .
Nak print penyata la . . . bukan nak keluarkan duet ye . . .
Parking full . . .
5 - 6 kali pusing cari parking xde 1 pun yg kosong . . .
Then tmpat yg xde tmpt parking pun penuh (kat tepi2 jln) . . .

Problem kurang parking kat Alor Gajah ni disebabkan parking lot kete antara shoplot & hawker center dibuat sebagai temporary Bus Stand sementara tggu Bus Stand Baru siap . . .
Sebab tu la parking kurang . . .

Yg membuatkan I bengang pagi tadi . . .
Ade 2 org MPAG dtg meyaman kete2 yg park dkt tepi2 jln . . . 
Bukannye diorg saman kete I pun? Tapi I ttp bengang . . .
Coz I ni prihatin . . . hikhikhik . . .

Then ade sorg pakcik ni berlari2 bapak tgk kete dia dah nak kene saman dgn MPAG tu . . . siannyelah tgk . . . bukannye lama pun pakcik tu tgglkan kete dia . . . maybe just nak beli topup @ rokok je . . . dah kene saman . . .




Hey, org2 MPAG I saksi ye . . . mmg xde parking yg kosong pun time tu . . . bukannye diorg sje2 nak parking so that dkt dgn tmpt yg dituju ye . . .

Xde consideration ke sementara tggu Bus Stand tu siap?
Dahlah tmpt parking dibuat Bus Stand sementara tapi tak diprovidekan pulak extra parking oleh MPAG . . .
Dahlah parking kurang . . . lagi mau saman org pulak tu . . .

12 comments:

.pelangi. said...

hmm..nak duit la tu...

Aretikz said...

Sabar jak.. hehe.. nak consider pun.. nanti dorang kena cop tak wat kerja.. huhu.. sabar jak la yek.. hehe.. ^_^

fairus said...

Sabau.. Sabau..

Za Nans said...

akak jarang lepak kat AG, shopping xde, brg2 mahal plak tu...

afraliza said...

.pelangi.: ade kemungkinan . . . hikhikhik . . .

afraliza said...

Aretikz: yup i bersabar la tu..kalau tak dh lama i p sound itu MPAG..

afraliza said...

fairus: sabau di hari Jumaat..perghhh...dugaan..

afraliza said...

Za Nans: mmg kak..brg mhl kat AG ni..sy pun x lpk kat cni..tapi dah kje kat cni nak tak nak kene p jugak la..

joijoi80 said...

duit oh duit.. bingung kan........

afraliza said...

joijoi80: duet2 di mana kau duet..
nnt I nak menyamar jadi MPAG..boley dpt duet..

alongxp said...

agak sakit ati membacanya... pengurusan MPAG yg teruk la camtu... da amek tmpt parking,kena sediakan tmpt parking ar... huh...

afraliza said...

alongxp: sedangkan org yg baca saket hati..inikan pulak I yg menengoknye..betul tu kn providekan..