Monday, April 29, 2013

Part Time Study + Full Time Work

Letih GILA...
Seriously nak terbarai rasa badan ni...
Baru start...
Dahlah I ni jenis yg tak boleh buat byk kerja dlm satu masa...

Time management tu penting...

Kerja for 8 hours...
Then bergegas ke class after work...
Drive for 1 to 1 1/2 hours utk ke class...
Sometimes boleh sampai 3 hour on the road...
Attend class for 3 to 4 hours...
For 1/2 an hour je boleh MASUK...
3 1/2 hours lagi melayang entah ke mana...
Time balik sume mcm ANAK KAMBING baru lepas dari kandang...
Berebut2 keluar class...
Drive another for 1 to 1 1/2 hours and 2 hours to go back home...
Nak hadap jam lagi...
Stress gila kot...

Sampai rumah terus ZZZ...
Bila nak study?
Bila nak buat assignment?
I pun tak tau...

Org lain boleh je stay for another 3 to 4 hours for study...
Mcm mn dorg boleh buat?

Bila boleh adapt ni???

Ya Allah permudahkanlah urusan hambaMU ini...


Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...