Followers

Saturday, November 7, 2015

Mata Kena Ketumbit

Ohhh emmm geee
My eye kena ketumbit!!!
Manade i skodeng orang!!!
This is my 1st time kena ketumbit ni
How come???
Tak selesa jugak rupanya...
Ade rasa sakit2 or sengal2 time nak kelip2 mata..
Ketumbitnya kena dekat mata bawah
Tapi sakit nye sampai kelopak mata belah atas
Sakit time nak kelip2 mata je la...

Selepas 3 ke 4 hari...
Ketumbit tak mature lagi tetiba boleh pulak dia migrate ke kelopak mata sebelah atas

Friday, August 14, 2015

Happy Lefthanders' Day

Selamat Hari Kidal Sedunia to me and anyone yg lefthanded. Rasa very the special pulak coz ada hari tangan kiri sedunia.

Hari tangan kanan sedunia? Ko hado?

Thursday, January 8, 2015

Wishlist 2015

Tahun ni tinggal 7 wishlist. 3 dah tercapai last year. tambah satu lagi wishlist yang ke 3.
  1. Grade Master – by hook by crook kena grade jugak (just tinggal writing)
  2. Kawen on December (since 2009 tapi sampai sekarang tak kawen2 lagi – kita tengok tahun ni pulak)
  3. Get promoted kerja – kalau tak dapat jugak kena berhijrah ke tempat yang ada better offer especially kena naik gaji coz tanggungan sudah bertambah coz wishlist 2014 item no 1 sudah terlaksana – it’s time for me to move on
  4. Travel abroad (once a year)
  5. Lum sump bayar PTPTN – berangan je – nak cekau duit dekat mana pun tak tau
  6. Belajar swimming – sambung lesson yang tergendala since 2003
  7. Belajar memanah.


Hope wishlist 1 to 3 tu tercapai by this year jugak. Insyaallah. Amin…