Tuesday, December 21, 2010

DIY Bunga Manggar



Activiti hujung minggu dipenuhi dgn membuat BUNGA MANGGAR for my sis wedding...
Dah 2 weeks bergelumang dgn mende ni...siap jugak akhirnya...




My thumb jadi luka2, berbulu2 ehhh bukan bergunyas2 tahla tak tau nak describe akibat dari menggentel bunga & memintal dawai kat bunga tu...
Tercocok selumbar lidi lagi...adehhh...

Dah siap semuanye...simpan tepi tak mau pikir lagi...
So to my sis jgn sedey2 lagi..kitorang bertungkus-lumus buat preparation for your wedding...
Lepas ni & skrg I tgh mengerjakan bende alah kat bawah ni...



Kite tgk ape yg jadi nnt...

6 comments:

nabilah_2908 said...

wah...semua buat sendiri yer..? bagusnya... :)

org zmn sekarang..semua beli yg dh siap...myb boleh mulakan busns 1 hari nnti... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA TELEFON BRBUNYI

♥Intan Azwani♥ said...

nape ur sis sedey?
anyway congratulation to her!!

NoRMa aZurA iSMaiL said...

bestnyer, buat sendri...nanti zue nak kawin, boley la kak afra tolong prepare kan gak kan??

afraliza said...

nabilah_2908: a'ah beli je sng..tapi ni request fr the bride..ikutkan ajele..

afraliza said...

♥Intan Azwani♥: sedey coz mcm xde org kisah psl wedding dia..mane boley kecoh2 nnt x surprise..

afraliza said...

NoRMa aZurA iSMaiL: boley2..kene charge lebey2 ni..

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...