Followers

Saturday, December 4, 2010

Ape Name ???


Wey, ape nama bunga ni ???
Entah, I pun tak tau . . .


Dah nama pun tak tau macam mana nak google?
Boleh post pic ni ke google search?

So, tak kenal maka tak cinta . . .
Takleh bercinta dgn bunga ni lagi . . . kene kenal dulu . . . wink2 . . .

Ape yg u merapu ni?

5 comments:

Ruziawati Bukhari said...

kak t x tahu apa nama bunga ni.. tp cantikkan?


kak t dh privatekan blog.. x sure u dh accept @ belum..

kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

ruziawatibukhari@yahoo.com

tq & take care

Ai Yu said...

tu bkn bunga orchid ker?? ker sy slh.....hihihi

afraliza said...

Kak T: sy dah accept..dah boley view dah akaknye blog..ngeee..

afraliza said...

Ai Yu: Bukan.. x sure bunge ape..

eyna said...

ni macam spesis kemboja je..