Saturday, December 25, 2010

Anugerah Skrin 2010 TV3


Tak tau pun ade Anugerah Skrin tadi..hakhakhak..
My parents balik dr BP tanya nape tak bukak TV?
Haha..kalau I lah takde org yg bukak TV alamatnye rumah ni mcm takde TV la jawabnye..
Yang sebenarnye tak tau ade Anugerah Skrin ni..hikhikhik..

Bukak TV pun about 10 lebih..
Pemenang yg sempat ditengok start dari arwah Yasmin Ahmad, cite Mualaf, Nur Kasih sampai ke artis jemputan Faizal Tahir.


 :: gambar sekadar hiasan :: ihsan google ::


Perghhh!!! Cantek2 sume..body mantap..suke tengok..
Tapi yg tak bestnye pakaian artis perempuan..mengalahkan artis Hollywood..perghhh!!! seksi gile..very2 terdedah..sampai my dad pun tegur (malu I)..


Makin hari makin daring..
Mostly pakaian macam berkemban je..
Dah berbalik pada zaman dulu2..sebelum kedatangan Islam..
Nak amek anugerah dah macam nak pergi basuh baju kat tepi sungai..
Tapi mane ade sungai yg bersih2 kat tgh2 bandar..longkang adelah..

Ya Allah peliharalah diriku dari memakai pakaian yg menjolok bijik mata nihhh..hapuskanlah keinginanku utk memakai pakaian mcm ni jikalau ade bibit2 keinginan utk memakainye di khalayak ramai..



4 comments:

tomatokering :) said...

hehe setuju lah . macam2 pesen :)

mrfrogos said...

i like statement...
hhuhuhu nak wat cam mn...
da akhir zaman..
huhuh

Nashays said...

ntah nyer...seme pakat2 pakai baju x cukup kain..padahal jakel tgh buat sale tu ha..cantik2 kain nyer..

afraliza said...

tomatokering :): dah lumrah..

mrfrogos: betul tu..dah akhir zmn..sgt menggerunkan..makin menjadi2..

Nashays: haha..byk je YES skrg..nak jimat cost kot??? that's y la beli kain cket2..tapi rege ttp beriban2..

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...