Thursday, November 18, 2010

What a Bad Day!!!


Ooopppsss!!! I forgot to bring my handphone this morning!!!
Look!!! It shows that hp is not really important!!!
Hahaha...tipulah...xleh idup sebenarnye...

Ermmm...kalau I lupa ssomething yg selalu I buat or bawa...that's mean there's something bad will happen...mmg betul...sebelum2 ni pun...then termasuklah hari ni...

Dan hari ni adalah hari malang bagi I...
Pagi tadi lupa bawak henpon...sangat sengallah...
Tak keruan hidup dibuatnya...mcm kera kene belacan...

Masa kat opis ok lagi...
Balik je rumah...rumah kunci...cari2 kunci kat tempat rahsia...then takde...perghhh!!! bengang gile...rasa penat sangat...sepantas kilat my tempered dtg...
Tunggu sekejap...rasa lama..tak boleh jadik ni....
Teringat pulak janji dgn tailor nak pegi ambik baju yg dah siap...

So pecut kete pergi kedai jahit @ Kem Terendak...
Sampai je kedai jahit ade uncle sorang je...
Tunjuk card...uncle cari baju...tak jumpe...tabahkan hati I tolong cari...then jumpe...

Pergi fitting room try baju...
Ermmm...senyum2...suke2...ok...selesa tapi kain macam dah ketat sikit but still ok2 lagi...whoaaa nampaknya I dah gemoookkk...
Dah puas hati...salin baju balik...then buka zip kain...nak tau ape jadi? zip kain patah & tak boleh nak zip lagi dah...

Kene quarantine lagi la baju kat kedai...bile pulak la nak siap...dah hantar baju since bln 5 lg...

Then duit terbang about RM30 terbeli cekelat...aishhh...duit baju tak bayar lagi...hehe..tak sengaja...coz cekelat kat PERNAMA tu murah2...


4 comments:

nik rosmawati said...

sabar..tu dugaan smua tu :)

afraliza said...

yeppp!!!tq nik...

alina neko said...

tumpang tanye, ime pun kne tunggu selama itu ke? tamau~~~ ahahahaha~~
sabar la ye akak~ yg penting ari ni da nek inspira~

afraliza said...

alina: yesss..@ least dah naek inspira..xde la meroyan sgt lepas melalui saat2 getir yg tak best tu..hahaha..mayb kene tggu more that that..

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...