Saturday, November 27, 2010

Cikgu Shida Sengal_Kalau Berpacaran


Lawak2 . . . haha . . .
Layan . . .




Nampaknye byk lagi la video yg akan terhasil . . .
Coz cikgu Shida ni ade about a month to produce video2 sengal dia . . . mentang2 lah cuti sekolah . . .

Suke la tengok video cikgu Shida ni (suke tengok gigi dia ~ cantek) . . . sgt terhibur . . . cikgu sgt kretip . . . mesti student dia pun suke kat dia yg gila2 ni . . .

Tapi ramai jugak yg tak berkenan dgn ape yg dibuat cikgu ni . . . katanya boleh merosakkan bangsa & memalukan kaum aje . . .

Tak dinafikan jugak la . . . sesetengah aksi cikgu ni  ade kegedikannye & boleh jugak menjatuhkan maruah kaum . . .  hehe . . .

Bagi I, x kesahlah cikgu ni nak buat ape pun as long as dia tahu batas2 dia  sebagai Muslim . . .

Yg x brp nak best kat sini cikgu Shida ni dah berani menunjukkan rambut dia . . . erm . . . jgn la camtu cikgu . . .

Ape2 pun yg baik tu boley la diikuti & yg tak elok tu jadikanlah sempadan . . .
Utk cikgu pulak ambiklah teguran2 positip utk memperbaiki diri . . . (peringatan utk diri sendi jugak) . . .

Bak kata org ape yg ditegah itulah yg kte nak buat . . . I la tu . . . ngeh3 . . .


8 comments:

LadyRye said...

dia ni laki ka ppuan????

afraliza said...

LadyRye: ppuan le...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Yang baik kita cakap baik.. yang buruk tetap kena tegur.. Bukan benci tapi ingat mengingati sesama sendiri.. Ada baik ada buruk cikgu shida ni.. Tapi terkilan dia pernah kuarkan statement tak minat lagu2 nasyid sebab tu dia tak buat miming lagu nasyid.. Kan bagus minat & kreativitinya di gunakan pd cara yang betul.. Tujuannya juga untuk mendidik kan?? So, didik la pada perkara2 yang baik.. Ada sesetengah video yang saya rasa ok & sesetengahnya rasa over & memalukan

aszzxena said...

she look handsome than pretty la

afraliza said...

THE LEKAT LEKIT STORY: betol tu..bagus jugak dia x minat nasyid..nnt dimimingkan nasyid buat malu org Islam je..

afraliza said...

aszzxena:a'ah mmg hensom..kalau kite make up jd laki2 lagi hensom..hehe..try la as..

HoPe said...

dulu selalu jugak tgk vid dia buat ilang stress..
sekarang macam dah over je..
meluat dah pulak..

afraliza said...

HoPe: yelah..dah makin org tgk, comment makin menjadi..

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...