Saturday, November 6, 2010

Legging & Me???



Dah lama teringin nak pakai legging ni . . . ramai pulak yg dah pakai . . .dah servey2 last week . . .
Tapi memandangkan kaki I yg x berapa nak panjang & x berapa nak kurus ni . . . hehe . .  ayat2 positif utk diri sendiri . . . rasa macam x sesuai je nak berlegging2 ni . . .
Lagi2 legging ni ketat . . . rasa macam ragu2 je nak pakai . . .


Try la google pasal legging ni . . . tegok2 picture & berangan2 tengah pakai macam kat dlm pic2 ni . . . hehe . . .


. . . Image googled . . .


Duduk leka bergoogle nampak pulak legging yg cantek2, beraneka warna & pattern & murah di UNIQLO, Japan’s number one fashion brand and world leader in casual wear yg baru dibuka dekat Fahrenheit 88, Bukit Bintang semalam . . . hehe . . . macam best je . . . nak pergi ke? . . . macam la dekat sgt . . .



. . . Image googled . . .


Then ternampak pulak pasal berlegging dalam Islam . . .
Jeng . . . jeng . . . jeng . . .
Tak boleh sebenarnye . . . legging ni ketat . . . dah macam pakai stoking pun ade . . .
Adusss . . . dah terang lagi bersuluh I ni . . . tau2 aje la . . . I cuma insan biasa yg masih belajar . . . hehe . . .
Tepuk dada tanya diri sendiri . . . kalu ragu2 lagi tanya yang arif . . .


Then terpaksa kuburkan hidup2 hasrat I utk memakai legging . . . huhu . . . I  x sanggup laaa . . .


I tak peduli . . . I nak beli jugak . . . I nak pakai jugak . . . x kesahlah asalkan I dapat merasa memakai itu legging . . .


Tapi pakai dlm rumah laaa . . . hehe . . .


2 comments:

seriwangi said...

Pakai jelah..nanti terkilan pulak, kalau body slim cantik okeylah...tapi kalau badan tu montok, peha besar, tak payahlah tapi blh pakai utk dalaman.

afraliza said...

ooopppsss!!!nak pakai la ni...

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...