Thursday, November 11, 2010

Datang tak diundang...Pergi dialu-alukan...


Kau suke bertandang & menempel denganku...
Tapi kehadiranmu tidakku suke...

Jika kau pergi adalah sangat2 dialu2 kan...
Tapi kau tetap setia utk bersama denganku...

Kau sukekan keningku yg lebat ni kan?
Kau sukekan batang hidungku yg tak mancung ni kan?
Kau suke pipi gebuku ni kan?
Tal tinggal juga dahiku yg licin...
Tapi mereka sgt sakit utk membenarkanmu utk mendekati...

Jika kau sekor takpe...
Tapi kau membiak beramai2...

Jika kau menggembirakanku it's doesn't matter...
Tapi kau sangat menyakitkan...

Jika kau menceriakan hidupku it's ok...
Tapi kau membuatkan confidentku pergi...

Duluku treatmu dgn ubat yg agak mahal...
Tapi lama-kelamaan kau menjadi imune...

Kau sangat hebat...
Traditional treatment pun tak berkesan...

Ape yg harusku ikhtiarkan lagi?

Sob...sob...sob...

Gara-gara Bukit Hijau lah ni...

...image googled...


4 comments:

alina neko said...

ahahahah~
da imune bagai~
try la bg ubat len~
tanye klinik/farmasi~
treatment tradisional ape yg akak bg?

afraliza said...

ohho..dah malas..biaqla..dia pun nak idop gak..
treatment from bomoh...dia sembur2...

Arifah said...

Kak af tension kot nih..keje kuat sgt..tu yg tumbuh tu. Kak af, saya ada tips. Tok saya habaq tau ni.. Tipnya ialah dengan menempek najis hidung ke tempat jerawat tuh. It works! Try it! Eh, jangan lupa, make sure, najis tu, adalah ANDA yang punya..jangan pi korek hidung mak ke, ayah ke..tak jadi plak.hhhehe..

afraliza said...

uissshhh!!! biaq betui chepah ni???
chepah buat cenggitu ke???
ooo...patutla...hehe...

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...