Thursday, November 11, 2010

mTest di Durian Daun & Air Keroh???


Hahhh??? I dpt mTest @ both places??? macam mana ni???
Haha...bukan I la...my sisters la...

Haishhh!!! bilelah my sisters apply KPLI ni? tiga2 sekali...
I tak tau menahu langsung...
Diorg x kecoh2 pun...
Maybe diorg tau yg I tak berminat langsung nak apply kot...coz I pnah beli borang for KPLI & DPLI ni tapi x fill pun form2 tu...
Tapi ape salahnye btau...
Ermmm...xpelah...I rasa kalau I apply mesti dpt punye...haha...bukan nak bongkak, sombong, takbur ke ape ke...coz I mmg xnak...tak berminat langsung...

Tapi yg sebenarnye takot dgn statement kat bwh ni...& taknak mengapprovekan kata2 kat bwh ni adalah benar...
Bak kata org tua2 ape yg kite taknak tu la yg akan kite dpt...

Masuk kali ni dah 3 times diorg apply & ambil mTest ni...
Anyway...wish u ols gud luck & do da best...dah dpt nnt sng..keje 1/2 day je...gaji masyuk...then boley rilex2 kat rumah...cuti pun banyak...

Tak lupa jugak for my friends Syikeen & Dya...all da best yeah!!!

2 comments:

alina neko said...

adeh~ kpli ngan dpli da ade balek ke? siyes tak tau~ tringin gak nk apply tp takot je kalo dpt~ planning mase depan akan trus lari~~huhuhu tu reason de ime tatau kot~ suh fokus ape yg ade depan mate~ hihi :)

afraliza said...

yup..kte je yg tatau..yup..focus2..

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...