Tuesday, November 9, 2010

Terskodeng Mamat yang tak Senonoh




Dah lama tak guna lorong sempit yg I selalu guna masa mula2 keje kat sini dulu . . .
Kalau nak pergi surau je mesti guna lorong kecik belakang ESH office tu . . .
Tapi sekarang dah tak guna lorong tu lagi coz ramai yang melepak & smoking kat area yg nak ke lorong tu . . .
Then everytime nak pergi & balik dr surau je I mesti tengok lorong tu . . . nak lalu situ tapi takut kalau keluar je dari lorong tu ade mereka yg sdg melepak & smoking . . .


Nak dijadikan cerita petang tadi . . .
Seperti biasa balik dari surau I tengok ke lorong tu . . .
Then ade mamat ni tgh kencing!!! pakai baju oren belang2 . . .
Ape lagi . . . I terkejut dia pun tekujat . . . haha . . . malu sey . . .


Hishhh!!! tak senonoh betullah mamat sorang ni . . .
Toilet dekat aje . . .
Adeke patut pancut ikut suke hati je nak kat mana . . .
Memang tempat kencing kot kat situ . . .
Patutlah before ni kalau I lalu dekat situ je mesti berbau hancing . . .
Tapi takkan la buat time2 peak hour . . . time org pergi & balik surau . . .
Nak buat project pun pandang2 lah kiri kanan dulu . . .


p/s: Dalam Islam kencing berdiri tidak dilarang. Hanya yang lebih utama ialah kencing duduk dan ini termasuk dalam etika/adab Islam & adalah sunnah kebiasaan Rasulullah. Namun jika keadaan tidak mengizinkan maka dibolehkan kencing berdiri.


Then sampai dekat meja . . . minum air . . . belek2 botol air . . . tengok2 ade 3 ekor semut mati dlm air . . .
Warghhh!!! bape ekor semut yg I dah makan?
Dahla tadi tertengok org kencing!!!
Get ready utk mengharungi hari2 lupa selama 2 bulan 20 hari . . .
Terminum semut lupa 40 hari + tertengok org kencing lupa 40 hari . . .


4 comments:

aszzxena said...

ewwww digusting

Arifah said...

hahaha..kesian kak af! naya betol! heheh

afraliza said...

asz: a'ah mmg disgusting...lalu2 kat situ de bau tak?

afraliza said...

chepah: huhu...:( dianiaya oleh semut & ...

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...