Followers

Monday, April 30, 2012

Universal Studios Singapore, USS (Intro)


Lamanya I perap story USS ni. Sampai dah jadi malas nak tulis. Walau macam mana pun I tetap akan memaksa diri I untuk tulis jugak entry ni.

USS ni ada 7 ZONE semuanya:
  1. New York
  2. Sci-Fi City
  3. Ancient Egypt
  4. The Lost World
  5. Far Far Away
  6. Madagascar
  7. Hollywood
We all start dari kanan. From extreme ride to mild ride. GILA!
So I akan story Zone by Zone lah even we all pergi ikut dan je. 2 kali round jugaklah dekat USS ni. 2nd round tu pergi naik ride yang we all miss time 1st round (ride yg tak berapa famous). Pergi dekat ride yang BEST dulu & tak ramai orang.  Takdelah penat sangat I nak type panjang2. Seriously sangat LETIH!

Owh! Rasa nak pergi for 2ND TIME!!!


No comments: