Sunday, April 29, 2012

Terminal Sate Zul, Kuantan, Pahang

Cerita lama yang dah basi. Baru nak update. Makanan tak basi coz dah jadi bentuk lain & dah disend ke IWK.

Ikut budak2 office pergi Kuantan Parade. One of our member yang nak beli Samsung Galaxy W. Fuhhh!!! I bile lagi nak tukar phone ni? Still stay dengan yang lama. Orang lain dah tukar banyak kali dah.

Dah dapat phone baru then depa pergi main kat archade tingkat atas. Main pool & ada yang pergi karox. Cissss! I malas nak join then just window shopping & makan2.

Dalam pukul 6.30 pm kitorang bertolak ke Sate Zul. Diorang kata sate situ sedap. So I pun ok je lah as long as recoomendation tu tak mengecewakan.

nasi impit + timun + bawang + kuah kacang

Restoran ni located on the main road from Kuantan to Teluk Cempedak, just before Kubang Buaya traffic lights. Restoran ni berada betul2 dekat tepi jalan sebelah kiri. Open at 6.00 pm onwards.

sate ayam + sate lembu
tinggal sate ayam & lembu je :: yang lain habis licin

Sate KAMBING, ARNAB & RUSA habis. Baru je berangan nak makan sate ARNAB & KAMBING. KECEWA!!!

nasi lemak :: nampak macam kurang something :: rupa2nya sambal takde :: sambal dia letak asing guna mangkuk lain

p/s:
  1. Photos taken by using Samsung Galaxy W. OK2 je.
  2. Kuah kacang tak berapa UMMMPH la that day.

2 comments:

Cinta Misteri said...

hangout with frenz mmg menyeronokkan

*thanks visiting my site

Afraliza Yusof said...

Cinta Misteri: yuppp! kalau yg sekepala lagi BEST!!! ;)

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...