Followers

Sunday, April 29, 2012

Camera dah ROSAK!!!


Warghhh!!!
Tak boleh amek gambar lagi!
Kenapa tiba2 rosak?
Baru je bercita-cita nak active shooting.
Camera pulak buat HAL!

Bila on camera dia keluar
"Please release shutter again"

Dah release shutter tapi tak jadi pun. Dok steady keluar "Please release shutter agai" je.
On off on off camera. Then jadi BLANK! Dah tak keluar apa2. Hitam je screen tu.

Nak kena hantar repair lah ni!
Berapa agaknya?
Mahal ke?
Ada ke sampai harga sebuah camera I ni jugak?
Kalau macam tu kena angkat satu yang baru le...
Hehe..ada hati konon...

p/s: Baru je nak ENJOY! dah kena diet POCKET lah pulak! 

No comments: