Followers

Wednesday, April 25, 2012

Panching Waterfall aka Air Terjun Sungai Pandan, Pahang (Part 3)

Continued from previous entry. Entry banyak gambar. Jangan muntah sudah!


::indahnya ciptaan Allah::
Haippp! Ieyfa buat ape tu?

Air terjun yang sangat sejuk. Menggigil gitu nak2 bila angin tiup sepoi2 bahasa. Hikhikhik...


Time ni angin kuat. Gambar tak jelas coz lense kena air.
I&I = Ida & Iefa

Mula2 pergi macam tak ramai je. Semakin petang semakin ramai. Tapi tak seramai time weekend.

Habis je motret session, we all makan cocktail bagi perabih. Then kemas2 barang untuk bertolak ke next destination pulak.

Bergambar dulu dekat atas suspension bridge ni masa on the way turun ke bawah. Scary jugak.


::sapelah yg tertinggal kat blkg tu::takut nak cross lah tu::kehkehkeh::


::empat dara penyeri Pakej 3 Projek Lebuhraya Pantai Timur Fasa 2::
mandi pastu makan pastu mandi pastu makan
output = boolat + kembong

::dah berani sikit::dah boleh ke tengah pond::owhh! eksyen+bongkak!!::

::Fatin sampai tertidur layan angin & percikan air terjun::

::takmau beli! tak mau beli!
::mcm Bangla jual carpet tuuuu:::

::kami nak balik dah::boleh kita gather lagi macam ni tak next time?::

::bye bye Panching::


Lepas posing2 terus ke toilet yang bersebelahan dengan campsite untuk mandi, bilas badan & tukar baju baru.

Selamat tinggal Panching. Ok, next destination pulak. Dinner di Tanjung Lumpur. See u all di sana pulak. Daaa...



4 comments:

diera_nadiera ulalaaa~ said...

waaaaaaa..bestnyaaaa..
dah lama xg waterfall..
alamaklum lah sini musim hujan..
takut kang, lemas pulak..
hikhikhik :)

Akma_cikyong said...

wow!beznya!
da lama x p mandi air terjun wlpun umh dekat ngan air terjun..kikiki

Afraliza Yusof said...

diera_nadiera ulalaaa: pjgnye..nak ke waterfall p je lah..tggu lah x hjn nnt..

Afraliza Yusof said...

Akma_cikyong: rmh dkt dgn waterfall mmg x heran nak mndi pun...