Followers

Monday, April 9, 2012

Taman Bandar Chukai (Padang Astaka)

Petang Khamis lepas saja je I request kat diorang nak bergambar dekat Taman Bandar Chukai (Padang Astaka) coz ada sign baru huruf2 yang colourful tu. Memandangkan Ida dah nak pergi ke tempat baru. Memotret untuk buat2 kenangan di masa akan datang.


1 alphabet for 1 person


Sampai je kat sana rupa2nya ramai je orang beriadah dekat sana. Yang best tengok diorang satu famili. Dari baby sampailah ke nenek berjogging dekat sini. Semua ada. Bagusnye. Amalkan cara hidup sihat.

Selalu je ada aktiviti keramaian dibuat kat sini. Bazaar Ramadhan pun ada buat kat sini gak time bulan puasa. Pasar malam pulak buka tetiap hari Khamis.

Last 2 months we all pergi tengok concert dekat Taman Bandar Chukai ni jugak. Artis yang perform time tu Hattan & Wali Band.

Abu Shafalizail, Nur Fatin, Wan Murshida, Nor Ifaliyana, Nik Nurmaisara

Clock Tower (menara jam) behind of us!

Nur Fatin, Nor Ifalyana, Wan Murshida, Nik Nurmaisara
~ will be missed u all ~

Lepas puas posing we all ke bandar beli barang. Then ke Elissa Tomyam Seafood. Time to eat satay. Yeay!

2 comments:

Ietams said...

cantek huruf2 tu

Afraliza Yusof said...

that's y lah we olls beriya2 nak amek gambr kat situ..