Followers

Wednesday, April 4, 2012

Birthday Surprise!



Biasanya petang2 officemate akan panggil masuk bilik meeting. Ada je peng'sponsor' yang beli pisang goreng, keropok, keledek goreng, etc. Masuk2 je meeting room tu mmg diorang tgh duduk berlonggok makan2. Ala2 minum petang dan borak2 lepas kerja.

Tapi kali ni, masuk2 je I nampak kotak kek! hehe. Rupanya diorang buat birthday surprise untuk Munawwar and sekalikan dengan my birthday a day before.


Birthday surprise for March babies. Hehe.
Pre-farewell for all jugak. Hehe.

 Masuk2 je dlm meeting room tengok ada kotak kek~hehe~

 Tada... birthday boy... Munawwar...

 5 type of cake flavour

 Posing2 lepas makan
L2R: Ieyfa, Sara, Asraf, Munawwar, Afra (makin besar+chubby)

Posing2 lepas makan~tukar photographer pulak~tukar pose pulak

Thanks u all.
Will be missed u all.
Muahhh...


p/s: Oooo patutlah time pukul 3.30 pm gitu cari2 diorang takdak! Lama pulak tu. Pelik jugak diorang ni pergi mana? Nak keluar takmau ajak! Cakap sorang2 dalam hati.



4 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

hepi belated besday :)

L said...

hepi befday.. huuu... sedap kek..

jom tambah ilmu.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

Afraliza Yusof said...

TQ Aisumi Chan Kawa'i. :)

Afraliza Yusof said...

TQ L. SR kan...