Followers

Monday, November 12, 2012

Universal Studios Singapore, USS (Part 4)

THE LOST WORLD

Ada dua theme iaitu Jurassic Park dan WaterWorld...

Rock climbing + Canopy Flyer (yg belah kanan atas)

Tak try pun rock climb ni (penat kena guna physical)...
Nak cut cost coz ada extra charge...
Nak kejar game yg best & thrill dulu...

Yang Canopy Flyer tu macam Roller Coaster jugak...
But ride in pairs...
Gerun jugak coz pakai belt kat pinggang je...

Jurassic Park Rapids Adventure

White water raft + thrill macam white water raft yang real...
Merasa jugak naik even bukan dekat sungai yang real (berangan)...
Naik ride ni kena pakai raincoat coz kita akan basah dengan air yang jatuh mencurah2 dari atas...
Pakailah sandal instead of kasut betutup (fabrik@leather)...confirm BASAH!!!

welcome to Jurassic Park

waterworld

Tak masuk tengok Live Water Show kat sini pun...

No comments: