Followers

Sunday, January 8, 2012

Tips Menangani Mulut Celupar



Lately ni mulut I bila bercakap macam tak boleh nak control. Kalau boleh nak sembur je semua2 orang. Nak nak dengan keadaan yg serba kekurangan ni & serba daif.
Nah...Kalau terasa mulut korang dah tak boleh blah dengan kata2 sendiri, so pandai2lah korang buat benda2 kat bawah ni ye.
  1. diam
  2. zikir
  3. istighfar
Selamat beramal...

6 comments:

L said...

bukan setakat mnjaga mulut malah menjaga hati kaalu amalkan laa.=)


jom luangkan masa baca sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

Cik Yuyu said...

oh yes dear..memang kena buat mcm tu. kalau tak, ikut sedap mulut je nak mengate. hehe. skang, kna control jiwa sketttt! ^^

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Anonymous said...

kerja kat cergas murni ke?best x?dapat offer kat sana?dgr kata bonus 3 bulan?environment ok x?

Afraliza Yusof said...

siapa anonymous? *scary*

Afraliza Yusof said...

tq uolls...