Followers

Monday, January 23, 2012

Don't Bang My Car Door Please...........



Warghhh...
U tutup pintu kete I hempas kuat2???
Tolong tutup elok2, janganlah hempas kuat2...
Kalau rosak pun ade u nak repair?
I jugak kan? *bertahun tu nak repair - kena save tetiap bulan la kalau nak repair sendiri*

Dah naik kete org tu tolong behave. Jgn buat mcm kete sendiri/kete datuk u...


Kete I tu bukannya kete import yg serba bagus, OK?
Kete I tu bukannya kete lama/buruk/season yg pintu dia dah tak lut nak tutup dgn lembut2, OK?
Kete I tu kete yg sedang2 & ok2...
Sehitam & sekotor mana pun kete I tu I tetap syg...
Ade faham???


Pls close the door slowly but firm...

p/s: peringatan bersama apabila nak tumpang kete org lain...

2 comments:

Cik Yuyu said...

yes.. semstinya kena bringat kot bile naik kete orang. dh sah2 la orang sayang kan kete die. tetibe kte naik, xjaga, membara la dlm hati tuh. hehe

Afraliza Yusof said...

btol cik yuyu..klau pinjam, tumpang org lain pandai2lah jaga..brg sendiri, bli guna duit sendiri mestilah syg..