Followers

Wednesday, January 18, 2012

Pineapple Tart for Chinese New Year


Happy Chinese New Year to who are celebrating it all over the world. Hope this New Year brings shining luck, flourishing prosperity, and greater success in your entire endeavor.

New Year aritu cuti lama. Ada byk masa so, buatlah pineapple tart for Chinese New Year yg akan datang. Ooopppsss loghatnye lah semua raya nak dicelebrate. 1 Malaysia maaa.

Tada...


Post guna Nationwide @ Kelemak. Clerk tu suggest guna pos Malaysia (laju). Depa tak jamin boleh sampai sana dgn rupa bentuk asal. Alamak!!! Lama gak fikir. Takut gak sampai nanti CL Goh kena makan pakai sudu, takpun kena buang je terus. Lagipun tart yg I buat tu sgt rapuh. Fragile gitu.

Finally, tawakal ajelah. I pun malas nak ke pos Malaysia (laju). Lagipun dah ptg sgt. Alhamdulillah esoknya sampai ke Kedah dgn selamat. Immediately got mms from her.

CL Goh with pineapple tart.
Tak berapa nak comel dah tart tu. Oklah still ada rupa bentuk lagi. Yang penting sedap!!! Kahkahkah!!!

Lepas settle semua, I terus ke Bandar Melaka. Lalu dekat AUOSunpower. Jeling2. Rasa rindulah pulak. Ngeeee...

2 comments:

Hasrina said...

Lawak : CL Goh kena makan pakai sudu.

Y dont post to me some? :p

Afraliza Yusof said...

next time..bt 1 adunan je..x smpt..ble free & rajin nnt i post kat u pulak..