Followers

Tuesday, January 31, 2012

Teluk Cempedak aka TC



After lepak2 di Kuantan Parade we all terus ke Teluk Cempedak. Dinner time! Yeah!


Sangat ramai orang. Makin malam makin ramai. Fuhh. Jakun sgtlah. Macam tak pernah tgk org ramai.


Terus ke Restoran Selera Warisan Tomyam Seafood. Agak kecewa bila tengok kuantiti hidangan sangat sedikit elok2 untuk my stomach je. Ok I loike cause nanti I boleh makan habis. Tapi kesian dekat depa la. Kena order nasi tambah lagi.


Restoran Selera Warisan Tomyam Seafood

Nasi goreng cendawan

Tomyam campur

Order sotong goreng tepung yang large. Kecewa cause sangat sedikit & tak sedap. Tak terfikir pulak nak snap satu. I ingatkan sesedap macam dekat Umbai. Cisss. Kecewa lagi. Terbantut selera I yg membuak2 tadi.


Then ke tepi pantai. Lepak2 di sana. Beli belon and main tiup2 belon. At first diorang ejek2 coz we all beli belon. At last depa yang lebih. Aiyooo. Sengal semuanya.


u see what i said?


Pic from Fatin's camera.

2 comments:

Azlan Ahmad said...

Org Kuantan klu nk mkn pegi Tanjung Lumpur, bkn ke TC. Psl TC mkn mmg x sedap.

TC ni tpt lepak2 je.

Afraliza Yusof said...

oic..thanks for the info..