Followers

Monday, January 16, 2012

Spooky Nite


Serammmmm...

Balik je mandi2 dkt Cherating terus masuk bilik.
Sara pergi office coz lupa nak kunci office.
On the way balik bilik Sara macam biasa lah jalan2 sambil gayut dgn bf dia.
Then dia nampak bayang dekat belakg bilik kitorang.
I keluar at that time tengok dia tengok2 pelik dekat belakang bilik. I tanya dia ada apa. Dia pun ajak & suruh I tengok sama. Dia kata ada bayang2. I pun pergi tengok sekali.
Yessss...memang ada bayang2. Bayang2 kepala orang. Tengah mengangguk2. Tapi taktau bayang tu datang dari mana. Rasa pelik. tengok kat luar kawasan takda sapa2.

Then kitorang pergi ke hall. Bukak tv konon2 nak tengok tv. Nak tunggu budak lelaki sampai. Bila depa balik je btau depa. Ajak depa p tengok bayang tu. Sara and I terkejut coz bayang tu dah tak ada. Tetiba bulu tengkuk meremang. Then I terus cabut ke hall balik. Warghhh!!! Agak menggigil. Depa periksa2 kat depan belakang kawasan. Takda apa2. Keccoh2lah sikit. Budak lelaki ckp takda apa2. Ermmm nak sedapkan hati la tu.

Guard datang. Dia kata takda apa2 lah. Bayang2 dia. Dia ddk atas machine alihkan cable. Aikkk? Boleh percaya ke. I rasa dia nak menyedapkan hati kitorang yang girls ni aje. Takpalah...takmau fikir...biarkan ia berlalu...

Takmau fikir coz budak lelaki selalu kena kacau & yang girls belum pernah lagi.

Ya Allah lindungilah hamba2MU yang lemah ini.

Hihihihihihihi....