Thursday, January 13, 2011

Petanda Buruk ???


Since semalam lagi . . .
Takutnye . . .
Mata kiri belah atas asyik berkedi-kedip aje . . .
Sekarang pun dok berkedip-kedip lagi . . .
Nak tengok orang pun segan-segan . . .
Takut depa dok kata I nak mengurat depa . . .

Bak kata orang kalau mata belah kiri berkedi-kedip kita akan menangis . . .
Thats mean benda yang tak best akan berlaku . . .
Ye ke ?
Apa ye ?
Tak keruan ni . . .


4 comments:

monica said...

saya sendiri x pasti psl mata berkelip2 ini..apa2 pon semoga yg terbaik selalu bersama anda.. ^_____^

Nor Hafizah said...

salam..dl sy pn pnh kena cm ni..mata kiri asyik kedip2 jer hampir smgu jgk la..then lepas tu sy xcdent..p langgar kete org..2x sy kena cm tu,kali ke 2 pn kedip gak,tp 3 hari then kete sy plak kena langgar..mgkn kebetulan,jgn pcya sgt...(sy da follow blog awk,nanti kl free follow2 la blog sy jgk ekk.thanks

afraliza said...

monica: thanks..:)

afraliza said...

Nor Hafizah: takut la pulak..hrp2 takde ape2 yg x diingini berlaku..amin..

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...