Wednesday, January 12, 2011

Penyakit Jantung Berjangkit


Alhamdulillah my dad dah discharged last Monday . . .
Dah ok . . . tapi kena jaga makan, tak boleh stress2 & marah2 . . .
Still kena follow up dengan GH Melaka . . .
Ubat takboleh tinggal . . . kena bawak ke mana2 . . .

Lepas sehari my dad keluar dari hospital, Pak Uda call rumah bagitau yang my uncle pulak masuk hospital . . .
Pak Uda bagitau yang Pakcik pun kena serangan jantung sambil . . .
Pak Uda bagitau yang Pakcik kena sakit yang sama dgn abah & duduk di wad yang sama dgn abah . . .
Dah macam lawak pulak . . . penyakit my dad berjangkit ke Pakcik pulak . . .
Sian Pakcik . . . moga cepat sembuh . . . Insyaallah . . .

4 comments:

NoRMa aZurA iSMaiL said...

boleh kew berjangkit-jangkit??

Gen Fujita said...

Semoga cepat sihat.

afraliza said...

Norma: boleh..jangkit kat family member je..hahaha..

afraliza said...

Gen Fujita: thanks..

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...