Friday, January 7, 2011

Abah Masuk Wad


Rabu lepas abah masuk wad (expected sakit jantung) . . . 
Mak call i bagitau yg abah kene tahan wad. Time tu dkt wad Alor Gajah. Mak suruh balik nak hantar brg2 yg diperlukan. So my boss pun bagi balik.
Sampai je rmh mak bagitau abah ckp takyah dtg lagi coz abah kene hantar ke GH Melaka coz dkt spital Alor Gajah takde specialist. Abah tak bagi dtg coz kalau dtg pun bukannye boleh tgk. Kene tunggu kat luar lama2.

Time dtg dkt wad ni dah mlm . . .
Tak boleh masuk reramai. Kene masuk sorang2 & berdua still boleh. Mula2 my mum & adik masuk. I tak masuk lagi coz tak ready lagi. Takut. . .
Dah lama ddk kat luar then adik i panggil masuk. Ermmm. Abah nampak mcm ok je.



Abah baru lps discharge dr emergency ward~tak tukar baju lagi~naseb baik x tukar lagi~kalau tak i sedih nak tgk


Dr Naimah & Dr Loke~young doctors treating stroke patient
Best tgk Dr berdua ni~check2 uncle tu & discuss2 psl sakit uncle tu~mcm tgh study je


My sis yg ddk @ Teluk Panglima Garang balik semalam.
So dia yg bwk my mum pergi melawat my dad. My sis ckp doctor bagitau jantung abah bengkak & darah dia pekat. So abah mkn ubat utk cairkan darah.

I pulak EL harini coz abah tak keluar lagi. Mau jenguk abah & tinggalkan adik utk jaga abah tgh hari sampai ptg. Petang karang pulak pergi lagi. Harini darah abah kene ambil utk didiagnose kot. Tak tau la pasal2 spitalnye term ni.
Ermmm . . . Mak nampak mcm semput dia dah dtg la pulak . . .

Harap2 tak teruk. Takutnye abah sakit jantung. Takleh marah2. Takleh buat abah marah & tension2. Moga abah cpt sembuh.


8 comments:

EeYda Sue said...

Moga cepat sembuh...amin =)

atie said...

semoga abah awak cepat sembuh dan sentiase sihat selalu untuk melakukan ibadah pada Allah dan juga melakukan aktiviti seharian die~(^_^)

Miss Izah Mohamed said...

hope ur dad cpt sembuh

NoRMa aZurA iSMaiL said...

semoga cepat sembuh...

Z.A.R.E.N.A said...

yelah..semoga abah awak cepat sembuh...afra!!

sissyira said...

salam

semoga abh awak cepat sembuh, doa saya dari jauh untuk anda sekeluarga :D

Ms sunsWeetz said...

SEMOGA ABAH KAMU PULIH SEGERA

afraliza said...

thanks semua atas doa kalian..really appreciate it..

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...