Wednesday, January 19, 2011

Huda & Adi (konon2-Pre Wedding)

Mangsa: Huda & Adi
Lokasi: Pantai Pengkalan Balak & Taman Bukit Beringin, Masjid Tanah
Mode: Sakit perut (bukan cirit ye) & no probs (Sabtu & Ahad)


Last weekend pergi buat photoshoot yg direquest oleh my sis. Coz diorang nak gambar utk letak dekat banner masa majlis kawen nanti. I pun berdesup je pergi coz nak muntah dah tengok langsir yg tak siap2 & selebet je memanjang.

So we all buat rombongan Cik Kiah ke Pantai Pengkalan Balak. Pergi pun dah petang. Then hujan lebat melanda. Hasilnya 2 ke 3 ketui je gambar yg dpt.

~boleh pandang-pandang~


Keesokan harinya buat lagi Rombongan Cik Yam ke Taman Bukit Beringin. Mendung memanjang. Matahari malu-malu nak keluar. Perasan sungguh macam la kitorang nak shoot dia. Kat sini pun gerimis. Cisss. Salah timing daa. . .


 
~cak kun cak~

~jaundice ke ape ni~kuning semacam je~


~duduk renggang-renggang~


~natural color~
~dah rapat lah pulak~


10 comments:

apisv2 said...

pasni wt mtv lak..haha

Hasrina Ena said...

hype say tahniah 2 ur sister. ur sister kan? hehe

alina neko said...

comelnye gmbar~~ ah, nk jd photographer gak boleh? ehehehe

chekpid said...

Singgah sini...nice shoot dear!

nur'aifaarbintirazali said...

sweet
;)

afraliza said...

apisV2: Insyaallah...

afraliza said...

Asz: Insyaallah..yep my sis..

afraliza said...

alina: boleh2..

afraliza said...

nur'aifaar: mmg sweet..drh pun tgh manis..

afraliza said...

chekpid: thanks..

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...