Followers

Tuesday, March 15, 2011

u follow i, i follow u back



I follow u, follow me back.. ~arghhh!!! mcm memaksa~

U follow i, i'll follow u back..
mcm desperate follower..ape barang?
Really tak suke..drpd ikhlas nak p jengok ke blog depa jadi tak ingin langsung nak singgah..rasa mcm dipaksa & terpaksa follow depa pulak..
Ikut suke i la nak follow ke tak..kalau i berminat i follow la..dahlah i ni jenis yg x suke membaca..nnt i follow then tinggal gitu je & x jenguk2 dah..owh..sgt busuknye perangai & sgt kejam..huhuhu..

Jom layan shout diorang..berbulu mate tengok..If nak follow follow je la & jgn  paksa (even x interesting mane pun & updet ikut suke)..Follow crg coz nak or lain follow dia balik..

singgah & follow. support my blog plz. TQ

Have a nice day buddy visit follow me

blog walking...:))follow me back..:))

FOLLOW SYE BLIK YE

hai..nice blog..add me..

salam ziarah....selamat dtg ke blog sy dan menjadi follower seakli k

hai..nice blog...add me...

J.J sinngah ke blog rakan yg comel lote neh....slmt berkenalan dan juga beramal..follow me,i will follow back..^_^

salam singgah..jom jalan2 kt blog saya..follow skali ek.. =D

follow u..jom follow me pulakks..hehehe

hai, nice blog la. jom follow mengfollow =)

Following You Follow Me Back :D

sipolan singah n follow..golek2 bace entry..ehehe..lau awak der mase meh ushar2 blog sipolan n follow :)


Haaa..yg kat bawah ni entah omputeh mane tah..simply shout..macam faham ape yg i tulis..scam je sume tu..nyampah & meluat weh..helpful for them konon..interesting point? ape ko paham ke?

Layan ape depa shout..

wow..creative blog!

Very cool post

blogwalking..put more ads in your blog..come to mysite..

TX a lot for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

You have mentioned very interesting points ! ps decent website .

Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!


8 comments:

eEyDa_sUe said...

hahaha~
sabo2..bese la tuh..

karipapsayur said...

kadang2 scam aje kot.. ?

Tsunami Jepun: Lantak pi la Hang Mati!

hafiz hafizol said...

ape kes nie??? ape kes nie?? hahha... tapi dpd ayt yg kat atas 2 HH sume x pakai.. HH pakai ayat nie " aku dah pllow, lau korang x pollow balik aku bako blog korang" muahahaha

♥MAMASYAZA♥ said...

yup setuju, akak pun camtu, tak semestinya dia follow kita, kita follow dia balik, begitulah sebaliknya

Hasrina Ena said...

hahaha. mcm2. knp buat sesuatu nak balasan. xboleh buat just because u nak buat. kn ke mintak org follow balik.

myhardday said...

macam tu pulak mintak follow balik..hahahah..
(boleh mintak follow balik?)..hihih..
Tapi bagi M, M follow orang yang M rasa nak follow je :D..Sabar je lah.. :)

Intan said...

Setuju sgt...polo the blog only if u are interest in not polo kosong2 cam gitu je kan :D

Sabar ye dik...hee hee.

eira said...

lain org,len pndangan..p lau spe2 follow eira,eira akn follow balik..p eira jnis xske follow org,ntah r..n eira pon xsuke 4se org sbnarnye..wt pe follow lau xde support??