Followers

Saturday, March 12, 2011

Interview vs Borak2 & Lecture



Pergi interview this morning.
Gerak dlm kol 7.15am.
Sampai dlm kol 8.45am.
Sesat lagi. Hahaha. tak abes2.

Tak sempat nak fill in form bg habes diorg dah panggil. Depa surh fill in lepas interview.

Interviewer 2 org.
Sorang Indian & sorang lagi Chinese.
Yg Indian tu siap tegur I ade pimple lagi. Then I jwblah nape post ni nak org yg muke bersih mcm model tu ke? Hehe tipu je. Ooopppssss..jerawat I menjadi perhatian.

Soalan in BM pulak tu from A to Z. So I pun bantai BM la sampai abes.

Sikit pun depa takde tny description kje ape yg kite buat ke, study ke & bla bla bla.

Nasib baik tak prepare habis2an @ that nite & x brp ade mood nak prepare.

Borak2 je. Then depa bg lecture kat I pasal do & don't time kje nnt, boleh dok site ke dak, boleh travel ke dak & bla bla bla.
Siap buat Gimme 5 lagi tu. I pun layankan je. Hahaha. Nasib la labu.

Disebabkan I tak sempat nak fill in form then dia paksa letak expected salary dulu.
Depa tengok then depa decide nak bg berapa. Huhuhu. Ciput (gara2 ltk gaji tinggi melambung & x sedar diri).
Aritu depa ckp position will be based in KL. Interview tadi kate based in Terengganu pulak. Saje je. Dah ade calon lah tu

Depa ckp yg bekerja dgn depa & candidate hari tu sume 1st class. Huhuhu. Adehhh. Sipi2 & Tipis2.

Depa call my boss tapi dpt voice msg yg my boss pergi oversea. Depa tny sape lg boleh jd referee then I tak tau nk ambil spe jd referee. Depa suruh bg contact no previous manager tmpt I kje. Then tak pasal2 William menjadi mangsa. Hehe.

Alhamdulillah selamat pergi & pulang..


No comments: