Tuesday, March 15, 2011

Internet yg Siput


Aishhh..lately ni internet lembab macam siput.
Bengang. Nak download gambar pun tak lepas2.
Tapi bukak email ok pulak. Bila tang nak berpoye2 tu payah je (facebook, blog, social networklah).
Gara2 earthquake & tsunami @ Jepun lah ni. Eh, ade kaitan ke?
Bilalah akan berakhir.

Then pasal tmpt simpanan nuclear yg bocor pulak.
Depa kata toksah risau coz tak sampai ke Malaysia.
Kalau sampai abeslah mutant rakyat Malaysia. Nauzubillah.
Ya Allah lindungilah hamba2Mu dari segala malapetaka.
Amin...

4 comments:

myhardday said...

nak buat macam mana dah kuasa Allah..:)ada hikmah disebaliknya berlaku kejadian seumpama tu..Semoga mereka yang berada di sana terselamat..^ ^
Pasal internet lemnbab tu memang ada kaitan dengan tsunami dekat japan tu..katanya wire internet kat dasar laut tu ada kerosakan sebab terkena tsunami hari tu..tapi tak pasti bila akan pulih sepenuhnya.. :)

alongxp said...

mst kamu pkai line tm kan? anyway saya tag kamu di sini http://kakicandid.com/blog/2011/03/15/entri-kongsi-idea/

aleen aiden said...

wah,klo mutant abeslah.kene jadik bahan ujikaji nnt.hu3
ngeri tengok kejadian kat jepun 2.

EeYda Sue said...

owh same jugaks~!!
tenet sgt lembap..esp fb la..
igtkn line tenet i yg prob..huhu~!!

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...