Followers

Thursday, April 28, 2011

Menggemokkkssss



Owh . . . owh . . . owh . . .
Dah lama x pakai baju kurung . . .
Kain baju kurung nak pakai esok dah ketat . . .
Sungguhku takde mood . . .
Try2 semalam . . .
Try baju kurung untuk pergi dating esok mak aaaiiiii . . .  
Try baju kurung untuk pergi wedding pun alahaiiiii . . . 
Sangat susah untuk melepaskan paha masuk . . .
Adeh . . . terpaksa tahan nafas segala . . .
Sungguhku takde mood . . .
Kalau duduk kene cover2 . . .
Kene duduk slow2 takut kain tetas . . .
Sungguhku takde mood . . .
So, thats mean I kene menjadi sangat ayu nanti . . . awwww . . . awwww . . . awwww . . .
Betapa tak sedar dirinya I bahawasanya I sudah GEMOKKKSSS !!!
Pergi keje tak pernah pakai baju kurung dah . . .
Owh NO !!!
Tamau . . . tamau . . . tamau . . .
Tapi napa mesti gemokkksss di paha ???
Nape tamau gemokkksss di tempat lain yang sepatutnye ???

Nantikan kemunculan I . . . 


16 comments:

Hasrina said...

"Try baju kurung untuk pergi dating esok mak aaaiiiii . . . "

what this supposed to mean? ceceriter....

kepoh nawww

xoxo, as

afraliza said...

Hasrina: Adelah...awww...awww...awww...dating hari jumaat tu...berkat2...

Hasrina said...

masih blurrr.

u ada bf ker?

hey , how come i xtaw. ah, xckp kepoh lagi nih... kena tajamkan skill lagi..mengepohh

eEyDa_sUe said...

haha..kaber2 nk p dating deh..malu2 tucin tau..

p/s: jgn lupe pkai bulu mata PALSU..hakhak~!!!

aboyandnick said...

nak minta tolong promotekan blog kami boleh? terima kasih... sebolehnya kami mahukan 100 org follower untuk comercialkan blog kami ni.... terima kasih banayk yer... insyaallah kami akan cuba tolong anda juga... terima kasih sekali lagi... kami dalam masa memuatkan video masakan terbaru kami harap semua dapat enjoy....

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

afraliza said...

Hasrina: ade2..blind date dgn 6 org hr ni..yehawww..

afraliza said...

eEyDa_sUe: bulu mateku tertiggal dlm kete..time dkt traffic light x nmpk taggalkan skjp..then turun kete lupa nak pasang balik..huahuahua..x berseri I..

afraliza said...

aboyandnick: ok dik (jr UiTM Penang ghupenye)..nnt akak promotekan..but indirectly u'll dah promotekan u'll nye blog kat sini gak.. ;)

EeYda Sue said...

haha abes la tertggl sume jwpn intrvwer...
penting bulu mate tu..=P

cik QT a.k.a QasehThya said...

hurmm..
kene diet la jawabnye kan..
chaiyok2 :D

NoRMa aZurA iSMaiL said...

waaaa...pe lagi..diet r...!!!jgn mkan nasi sebulan... :)

BudaKamponGugup said...

halo halo halo halllooooooo..........kak afra...tetiba lak i jumpa u time tgh berblogwalking...terus i follow u...hehehehehehe... rilex la beb..gemok-gemok comey ape..tiru mcm saya....haaahahahhahahaa...

Afraliza Yusof said...

ida: dah lupa lah pulak psl bulu mate tu..kah3..

Afraliza Yusof said...

cik QT: yer mmg i kena diet.. tp diet yg sihat..mkn ttp mkn..

Afraliza Yusof said...

zue: mkn ttp mkn..just kurangkan qtty je..

Afraliza Yusof said...

a'a: u pun ade blog? slmt berblogging.. i follow u too..wink2..mmg i sgt cute skrg ni..hik3..