Followers

Thursday, April 7, 2011

Pulau Melaka


Atas jambatan ke Masjid Selat.
Ondaway nak balik then nampak byk kete berhenti tepi2 jambatan tu, so we all yg serba loghat ni pun menyibukkan diri & sama2 nak menyesakkan keadaan.


~ view dari atas jambatan ~


Turun je dari kete, rasa pelik menyelubungi diri. Kete melambak tapi ade 2 ke 3 kerat je org yg bersidai @ tepi2 jambatan tu. Jln2 tepi2 kete rupa2nya ada org dlm kete. Diorang stop kete & dok melepak dlm kete & tak turun.

Kitorang turun siap amek gambar lagi. Best ape dok luar kete dgn angin yg sepoi2 bahasa. Angin malam yg sejuk & nyaman.

Sunyi sepi je. Tapi rupa2nya ramai jgk yg memancing dkt situ.


~ testing ~ testing ~ testing ~


After puas amek gambar then Ida & I merempit ke Semabok for light trails pulak...


No comments: