Followers

Wednesday, April 13, 2011

Kursus Pembuatan Coklat

Saje2 membuang masa yg terluang. I pergi ke Kursus Pembuatan Coklat dkt Kolej Komuniti Jasin. Ajak Ida sekali. I tak paksa dia ye. Tapi dia merela hati nk join sekaki. I ok je. Then dia dtg awal dari I. Ooopppsss!!! Sape yg berkobar2 sebenarnye ni?

I sampai lewat ½ jam. Itu pun dah habis merempit. Bukan sengaja ye. I always punctual. I tak boleh nak bangun awal coz letih panjat Gunung Angsi tak habis lagi.

Dtg2 je tgk ramainya org. I ingat I yg paling lewat. Rupa2nya cikgu pun dtg lewat 2 jam (atas sbb2 yg x dpt dielakkan). Cisss kalau tau boleh I baring2 & tido2 lagi.




 Ida curious ~ tgk cara2 membuat coklat

Ramai sgt. Almost 50 org yg dtg. So kene divide to 2 groups. I tak join sgt. Dah ramai yg volunteer nak buat. I just tgk2 je. Tolong2 isi choc tu dlm mold. Then duduk2. Tak larat nak diri lelama.

coklat yg dah siap ~ sedap


Mode: Kesukaran utk bangun & duduk. So kalau dah duduk tak boleh bangun2 lagi. Kalau dah diri tak boleh duduk2 lagi. Seksaaa…

Ada 3 sessi lagi. Tak tau lagi bila.


4 comments:

ardinihumaira said...

bestnye wat coklat :)

♥MAMASYAZA♥ said...

mak sedara akak pun, rajin gak g kursus masakan kat kolej komuniti ni. balik kursus tu aje, kami yg best, macam2 masakan yg dia cuba kat umah

NoRMa aZurA iSMaiL said...

sedapnyer..nak try

afraliza said...

all: mmg best buat choc ni..pas buat je terus mkn..hak3..