Followers

Tuesday, February 1, 2011

Kasih Gunung Datuk (Part II)

 
Cont'd from previous entry . . .
Almost a week x update blog..
Sgt bz dgn ape tah i pun tatau + malas ===> no idea nak menulis..

Entry kali ni tak boleh nak sumpah2 dah..
Coz terasa nak pergi lagi..


..hampir ke puncak..rilex2 sekejap..amik mood nak panjat tangga besi yg 90 degree..cettt..Asmawati tak naik pun (gayat)..so jadi photographer time kitorang panjat2..


..panjat bongkah batu yg besar2..gayat..control2..penulis tiada dlm gambar..kalau tak betul2 ni boleh terlentang ke belakang dgn tangga2 tu sekali..
..picture credit to Asmawati..


..baru lepas tangga yg pertama..kene panjat lagi tangga yg kat belakang tu baru sampai ke puncak..


..yeay..finally..sampai ke puncak with Fatimah & Masyarah..gayat..


..dah turun..sgt release..taktau lagi time ni azab utk turun pulak macam mana..

Lepas turun rasa menyesal gila2..janji dgn sepenuh hati takmau naik lagi dah lepas ni (serious ni)..

Tapi..
Sekarang..
Aku merinduimu Datuk!!!
Terngiang2 lambaian Datuk!!!
Apekah?
Normalkah?

Ps: As, Syer, Timah adakah u all rasa ape yg I rasa?

8 comments:

alina neko said...

wah, mcm sgt gayat je nk panjat tangge2 tuh~~ dasat ar akak~ *tepuk2*

Hasrina Ena said...

excited. i dah p training wookey

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wah..bestnyer...nk ikut..

alina neko said...

@norma: jom2, ade geng semput~ kt nek sesame~ :)

afraliza said...

alina neko: heb..heb..hebatlah..bertepuk2 tgn bertepuk jgn segan..

afraliza said...

Hasrina Ena: wahhh..semangat!!! bagus2..

afraliza said...

NoRMa aZurA iSMaiL: semput xleh naik la..

akulensa said...

lama x sampai sini..dekat 3 tahun kot..