Followers

Monday, February 7, 2011

Spender Londeh


Alhamdulillah. Akhirnya siap jugak langsir yg direquest by my mum. Haha. Jahit bila mood dtg. Alamatnya sampai bile pun tak siap. Hehe. Itupun dah diketuk baru nak start.


~langsir tingkap~ropol2 bagai~lapis2 bagai~ikutkan hati takde I nak buat lapis2 tu~nak buat mcm mana dah taste org dolu2~my mum lah tu~ikutkan ajele~kalau tak ikut nnt jadi anak durhaka~


Tapi langsir di sliding door setelah digantung2...

Mum: Eh, mak tengok langsir tu  dah rupanye mcm spender londeh yg dah kembang getah je ~ketawa~

Adik 2: ketawa

Adik 3: ketawa

Adik 4: ketawa

Adik 5: ketawa~takpe..lepas ni boleh design spender pulak

Adik 6: ketawa

Adik 7: ketawa

F BIL: ~ketawa~ takpe spender saya pun dah nak abis nnt boleh ambik + pakai yg dekat langsir tu

Abah: ketawa

Me: tak tentu arah :( :D  :(  :D ~dlm hati~ i dah tlg jahitkan ok lah tu~


Langsir tu dah tak berapa nak melengkuk2 coz dah jadi agak narrow~kurus2 gitu. Memprotes + tak brp nak ikhlas coz kene paksa jahit langsir. Takmo tunjuk sini. Malu.....


4 comments:

atie said...

pndi la jahit..cantikla tu..dr atie..mmg fail la jahit2 ni..waktu amik KH dl amik KMT..so..ada jahit skit2 mak yg tolong jahitkan..haha

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wahh..kak afra bley jahit langsir..best..best..!!

Z.A.R.E.N.A said...

afra serba boleh lah....
tukang jahit...
jurukamera... arkitek...cayalah!!!

afraliza said...

wehhh bkn arkitek daaa..dah cita2 nak jd wanita serba boleh..kene lah jd serba boleh..hehe..jom boleh..