Followers

Friday, February 4, 2011

SMKKT Girls Gathering (Part II)


Date: 29 January 2011
Venue: Wangsa Walk
Time: 11.00 am - 7.00 pm

Attendees: 
  1. Zarena Ikbal
  2. Sabariah Rani
  3. Noor Shafarina Faharudin
  4. Saidatul Yusdiana
  5. Rozlinda Ali
  6. Noor Fariza Hasini
  7. Maizatul Amla Abd Hadi 
  8. Afraliza Yusof

Bertolak dr Masjid Tanah dgn Fariza dlm pukul 8.00 am gitu. Isi mimyak & post surat dulu. Then repitan bermula.

Sampai ke Tol Sungai Besi about 9.00 am. Fuhhh..lajukan..Ermmm..jgn pandang I sebelah mata tau. Pergi breakfast di McD sambil2 tunggu Saidatul Yusdiana dr Seremban & Sabariah Rani utk fetch kitorang.

Janji pukul 10.00 am, memandangkan kitorang dah tersampai awal 1 hr, so kitorang borak2 sampai bosan & kering bibir.

Then Yus & adiknya sampai. Kitorang dah tak berjumpa since Form 3 lagi. So dah 13 yrs yea tak ketemu. Borak2 lagi. Kali ni bibir hampir2 merekah. Tak kisahlah.


..bersama 2 org vacalists..yg lain2 tumpang glamour je..



 ..dgn sape2 pun I ttp kemetot..bilelah I boleh setaraf dgn depa semua ni..


Sab sampai terus bergerak ke Wangsa Walk. Sampai di Wangsa Walk lepak2 @ Wangsa Bowl sambil2 tunggu yg lain sampai. Lepas semua dah sampai kitorang pergi berkaraoke dulu di Superstar since queue di bowling tu lama sgt nak tunggu.

 
  ..Rozlinda + Fariza + Shafarina..

Lepas berkaraoke sakan kitorang pergi memenuhkan tank memasing yg dah kosong ni di BBQ Chicken. Best makanan dekat situ. Licin semua.


..sedap..sampai ade org yg tambah order..


Then pergi main bowling pulak. Hehe. Kali ni takde urmphhh la. Aim longkang je dari awal sampai abis. Nyampah. Nyampah. Nyampah. Jatuh my reputasi di sini. Ohhh nooooo...

Then lepak2 lagi sambil2 tunggu mereka yg bersolat. Dalam pukul 8.00 pm bertolak ke destinasi masing2. Sampai Melaka dlm pukul 10.00 pm. Siap sesat lagi ke Shah Alam. Kalau tak sesat maybe dlm kol 9.00 pm dah sampai  Melaka. Hehe. Tau2 je lah sape yg drive. Tak sah kalau tak sesat.

Alhamdulillah gathering berjaya + selamat pergi & balik on time. Hehe.

Seronoknye mereka2 itu. Singkat sangat masa (sokmo).
Hope dpt jumpa lagi nx time..


Ps: Next time buat @ Melaka pulak..


10 comments:

Z.A.R.E.N.A said...

syok...tapi kalo sehari mmg tak cukup kan!!!

EeYda Sue said...

wah BBQ Chicken..best tuh..lme xmkn..

Mizz ShaFa said...

sangat seronok! sangat cantik gambarnye!

Mizz ShaFa said...

seronok! gambar2 pun cantik! jgn lupa share!

afraliza said...

Z.A.R.E.N.A: alaaa ena, bagi lah byk hari pun xkan cukupnye..

afraliza said...

EeYda Sue: uhhh sdpnyeeee...

afraliza said...

Mizz ShaFa: hehe..lupa nk email..tggu ye..

afraliza said...

Mizz ShaFa: mmg best..

Z.A.R.E.N.A said...

afra..mmg betul.... byk mana pun x akan cukupkan!!!

shafa: walaupun afra kuar kan camera dia sorok2...tapi kalo dah kamera mahal tue ttp cantik gambarkan...

afraliza said...

Z.A.R.E.N.A: betol3..hehe..malu coz ade missing something..