Followers

Saturday, February 5, 2011

Dah Sampai Kelantan (Sepatutnya)


Huhu..
Sepatutnya I dah berada di Kelantan @ this time..
Tetapi malang tidak berbau..
Semalam I rasa tak sedap hati & badan..
Terasa nak demam, lelangit sakit + hidung dah berair + badan rasa panas + tak cukup tidur + buku lali bengkak balik (sakit pulak)..
Since membayangkan my situation yg berada dlm bus yg sejuk itu selama 12 jam. Rasa tak sanggup + takut makin bertambah demam.
So terpaksalah I meng'cancel'kan my hasrat to jln2 ke Kelantan even I dah beli ticket bas.
Tak syioklah nak berjalan kalau demam. Tak syiok berjalan kalau demam ok lagi. Takut sampai menyusahkan family depa bertiga ni pulak nanti.
Takpelah..next time ye mama, yah, zue..


..ticket yg sudah diburntkan oleh I..

8 comments:

aTy _faRed~ said...

alololo...ciannye die deman.. tak ley nak berjaLan2 ek... takper... yang penting kesihatan tu key.. maka ubat n cukup rehat yer. take care tau.. :)

EeYda Sue said...

laaa xp ke...

saya_arief said...

xpe.

nanti da sihat balik kelate..
huhu.
:D

NoRMa aZurA iSMaiL said...

patut la..kiter duk tunggu, tp diam jew...huhuhu...xpew, next time :)
kiter pun balik kampung demam..xberjalan2 pun

afraliza said...

aTy _faRed~: thanks.. :) hidung berair lg..

afraliza said...

EeYda Sue: a'ah xp pun..nak ajk u p masjid selat pun x larat..

afraliza said...

saya_arief: yup..nak p kelantan..

afraliza said...

NoRMa aZurA iSMaiL: yelah..hujan..demam..x syiok betui..