Followers

Friday, February 3, 2012

Dinner d'Bangkok Kitchen Restaurant


Jalan-jalan cari makan. Plan nak makan dkt tempat yang tak pernah pergi lagi. Ikut je driver. Cari tempat yang dituju tapi dua-dua tutup. Dekat Geliga. At last jumpa Restoran Bangkok Kitchen. So kitorang on aje cause dah lapar & dah lewat. Ooopppss baru pukul 8.45pm. Bagi I lewatlah tu.

bubur kacang soya as an appertizer::1st time makan

main course::som tam, sotong goreng tepung, kailan ikan masin, tom yam campur

sotong goreng tepung

som tam

wowo::bon appetite::wowo
nasi ciput tapi tak abis pun makan


Awi + Adi


Thanks u all yg tak bosan & tak jemu bawak we all jalan2 cari makan.

Terubat rindu nak makan sotong goreng tepung. Sedap & memuaskan. Tak macam dekat TC aritu. Tapi tak boleh lawan yg Umbai punya.

p/s: asyik post pasal makan je until I pun dah jadi gemuks.

2 comments:

Hasrina said...

i dah jadi belon. sebab berat badan naik mendadak mcm2 penyakit datang.wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Afraliza Yusof said...

as..oklah tu jadi belon..boleh terbang2..boleh i tumpang..sng nak p mana2..kahkahkah..