Followers

Sunday, February 12, 2012

Tak Jadi?


Astaghfirullah....

S: Weyyy u all malam ni tak jadi concrete tau...
A: A...la...mak....

S: Eleh bukan ko pun yang jaga concrete....
A: Ermmm...sindirkah? *dlm hati*

Owhhh yesss...mmg pun...tapi malam ni  baru je i nak pergi tengok coz i x pnh & teringin nak tgk concrete time mlm yg serba daif tu...

I have my own reasons why & i think u know why...

Time penat semua orang tak perasan apa yang depa kata...Time bengang dgn someone pun depa tak perasan apa yg dikatakan...sampai boleh mengguris hati org lain @ saja2 nak mengguris...

p/s: peringatan utk diri sendiri...cool in whatever situation & sedar diri & ingat Allah selalu...

No comments: