Followers

Wednesday, August 25, 2010

Ouchhh . . . I Was Observed


Haisshhh . . . patutla . . .
Since last week I noticed this person . . .
Asyik la observe I . . .
Tiap kali I keluar dari bilik dia tengok . . .
I nak pergi toilet pun dia tengok . . .
Bile masuk bilik pun dia tengok . . .
Rasa2nye I faham what he means . . . why dia asyik tengok I . . . hehe . . .
I rasa dia tau ape xtvt yg I buat di dlm bilik . . . hehe . . .

Almaklum la . . . meniti saat2 akhir ni . . .
Tersangatla berpoya2 dgn bende2 ni . . .
Berfb la, berblogging la, etc . . .

Tup2 . . . pagi tadi . . .
Warghhh!!! Social Networking was filtered . . .
Personal site was filtered too . . .
Cannot access to fb, fs, tweeter, blog etc . . . any kind of social networking, personal site . . .
Laaa . . . kenapa tak block sume je . . . xyah buat kje . . . goyang kaki . . . lagi best . . .
Huhu . . . dah x brp activelah nak berblogging skrg ni . . .
Takdak mood sudaaa . . . 

What a boring work . . .
Tak boleh nak amek mood dah ble nak start kje . . .
Tak semangat la kalau mcm ni . . .
Takde color dah dlm idup ni . . .

Takpela Mr. IT hoiii . . . my last day dah pun arini . . .


9 comments:

EeYda Sue said...

last day dah? cpt nyer..bkn end of dis month ea..

afraliza said...

cooootey... annual leave... yahooooo...

EeYda Sue said...

ceehhh cuti sokmo..pasni keje mne?

afraliza said...

shhhh...tmpt sma gak...ahaks...

EeYda Sue said...

haha ngn mis goh ke?...ayokkk..nk repot kt kk..haha

chikova said...

heheh, sabo2 :)

afraliza said...

yeppp..tgh bersabo ni chikova oiii..

afraliza said...

kk tu de ape2 ngn u ke ida?

Arifah said...

Kak af, anda di tag untuk meyertai contest.. hahah!

Sila klik,

http://chepah123.blogspot.com/2010/08/black-and-white-contest.html