Monday, August 2, 2010

The 9 Most Annoying Types of People on FB . . Definitely Correct !!!



Got this email from my friend . . .

The 9 most annoying types of people on FB. Mayb u're one of them . . .


Whoaaa . . . sgt memaksa . . . stakat ni xde lg my friends yg post camtu . . .


Haha . . normal dah kena tag2 nih . . nak2 dkt raya nih . . mcm2 kene tag . . tag dgn popiah la . . brooch la . . tudung la . . kek lapis la . . brg2 kesihatan la . . mcm2 lg . . buat semak my photo je . .


Ohho . . this one x pnh kene lg . . mayb ur fanatic fan will do like that . . lemas jgk klu camni . . block aje . .


Oooppps . . i ade gak buat2 quiz ni . . tgk post quiz friends . . excited gak nak buat . . sometimes . . post gak . .but mostly x post . .



Eh3 . . x ksh le org tu nak post ape pun . . nak mention nama or tak . . just show their feeling . . i tgk rmai je comment . .

Owh . . ok je nak ltk photo ape pun klu dah knl ownernye la . . klu tukar2 nama tu yg i x suke . . dah la ltk pic lain then nama pun tukar2 . . perghh . . the real owner pun berubah2 jgk ke?


Kah3 . ..dulu2 slalu buat . . skrg dah boring coz dah menang . .ahaks . .



Post la ape2 pun . . i x ksh pun . . x ganggu pun . .


Ade ke org camni? invite sume org? ceh glamour sgt ke? mencapub je . .


Sume my FB friends are my real friend . . if they are virtual, ade la post2 yg mcm kat atas ni bertimbun2. . 
So add n approve la mereka2 yg btol2 ur friends . . yg marketers tu mcm MLM of coz la will add anybody  nak market kan dorgnye product . .


Anyway . .
THAT'S SO TRUE!!!  
NOTE IT WELL FB ADDICTS!

No comments:

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...