Tuesday, February 26, 2013

Bandung : Day 3 : Part 2


Perut dah berkeroncong so Pak Deden pun bwk kitorang ke Restoran Kampung Daun...
Dalam Restoran Kampung Daun tu sgt cantek & sgt traditional & siap ada persembahan lagi dkt stage dlm Restoran Kampung Daun tu...
Orang ramai queue tunggu turn ambil order & tempat mkn...
According to Pak Deden mmg lama nak tunggu makanan siap coz kat situ mmg sentiasa ramai org...

View Kampung Daun...sgt alami...sgt nature...

Siap ada stage + org buat performance

Since we all malas nak tunggu lama, Pak Deden pun suggest makan dkt Restorang Sankuriang...
Dekat Restoran Sangkuriang ni serve adalah makanan Sunda...
Kitorang makan ikan Gurame bakar & goreng + sayur...
Sgt SEDAP!!!

Ikan Gurame yg di'tanam' + ditangkap on the spot

our dishes

Nasi empal

Lepas makan we all pergi ke bii (maybank)...
Draw lagi Rp1M (Back up...rasa mcm duit tak ckp utk fly ke Malaysia pulak)...
Then pergi cari kedai jual perfume...
Tak igt mana jalan mana tah tapi kedai tu tutup...
Then Pak Deden bwk ke Cibaduyut...
I just window shopping je dkt sini...
Takde benda yg menarik minat I utk membeli dkt sini + I sgt letih...

Tggu depa shopping...then balik hotel...
Prepare siap itu siap ini...
Keluar mlm tapi tak tau nak ke mana...
Jln pun dah lengan & mostly  kedai dah tutup...
So decide blk hotel semula...
Ambik2 gambar depan hotel & tidur...

Esok nak balik & before tu nak shopping mana2 barang yg tak sempat dirembat lagi...
Of courselah dekat Pasar Baru...

No comments:

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...