Saturday, October 23, 2010

Tak Paham Kenapa I yang Kena Tempiasnya


Angin takde . . . hujan takde . . . ribut takde . . . puting takde . . . beliung pun takde . . .

Tibe2 je senyap . . . tak bertegur sapa . . . muka masam mencuke . . . menghempas2 barang . . . 
I sangat tak paham dgn ini org . . . terasa mereka ini sgt selfish . . .
Kenapa bila bengang dgn org lain org yg lain pun ikut turut menjadi mangsa?
Kenapa mesti macam tu?
Aduhhh . . . professionallah sikit . . .

Pernah tak korg mengalami situasi yg mcm ni?
Terasa mcm mereka ni terlalu special . . . a.k.a. mcm bagos . . .

I selalu dah terkena dgn org yg mcm ni . . . selalunya I diam je . . . lantaklah u nak buat ape pun . . . ape I kisah . . .
I buat dek je . . . buat cam biasa . . . tapi jauh di sudut hati terasa jugak . . . kenapa tibe2 org buat kita mcm ni . . . sedey . . . apa salah kita? tiba2 je tak bertegur sapa dgn kita?
Kadang2 ade gila jugak sikit perasaan ni . . . rasa nak merajuk pun ade jugak . . .

Tapi senang je nak deal dgn diorg ni time2 terjadinya situasi mcm kat atas ni . . .
Kalau dia buat perangai mcm tu . . . I selalunya ignore je diorg ni. . . sampai masa dia dah kool nnt dia tegur balik . . . kalau dah sure bukan salah I la . . .

Lain org lain lah peelnye . . . mcm2 ragam . . .


2 comments:

alina neko said...

biase la tu~
wat dek je~
ingat de sorang je ade angin~
kentut skali bru tau~

ahahahahah~~

afraliza said...

saya selalu kena kentut orang . . .

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...